Over ons

Welkom bij Fleurtjes Sieraden!

Bij Fleurtjes geloven we in de kracht van persoonlijke expressie en unieke schoonheid. We zijn niet zomaar een sieradenmerk; we zijn een viering van individualiteit, stijl en vakmanschap.

Onze Missie

Onze missie is simpel: we willen jou helpen jouw persoonlijke verhaal te vertellen door middel van prachtige sieraden. Of het nu gaat om een subtiele dagelijkse look of een opvallend statement piece voor een speciale gelegenheid, wij hebben het perfecte juweel om jouw stijl te complimenteren.

Wat Maakt Ons Uniek?

Tijdloze Elegantie

Onze collectie straalt tijdloze elegantie uit. Elk stuk is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, om ervoor te zorgen dat het niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen nog steeds betekenisvol is.

Kwaliteit staat voorop

Bij Fleurtjes geloven we in het leveren van kwaliteit. Onze sieraden worden vervaardigd met aandacht voor vakmanschap en met behulp van hoogwaardige materialen, zodat elk stuk niet alleen mooi is, maar ook duurzaam.

Jouw Verhaal, Onze Inspiratie

Wij putten inspiratie uit de diversiteit van mensen en verhalen. Elke klant is een bron van inspiratie voor ons, en we streven ernaar om sieraden te creëren die niet alleen bij jouw stijl passen, maar ook jouw unieke verhaal weerspiegelen.

Ons Team

Fleur Oostra - Oprichter en Creatieve Kracht

Maak kennis met de visionaire kracht achter Fleurtjes, Fleur Oostra. Als jonge ondernemer begon Fleur met haar vriendin haar reis in de wereld van sieraden op de leeftijd van zestien en heeft ze sindsdien een opmerkelijk pad bewandeld. Nu, op haar twintigste, brengt Fleur haar passie voor creativiteit en mode tot leven door haar unieke sieraden.

Een Begin op Zestien

Fleur's reis begon als een sprankeling van inspiratie op slechts zestienjarige leeftijd. Haar visie was duidelijk: sieraden verkopen die niet alleen mooi waren, maar ook een verhaal vertelden. Met vastberadenheid en toewijding begon ze Fleurtjes, en sindsdien is het merk uitgegroeid tot een symbool van tijdloze elegantie.

Fleur's visie is om Fleurtjes verder te laten groeien als een merk dat niet alleen sieraden aanbiedt, maar een ervaring creëert. Ze streeft ernaar om te blijven vernieuwen en haar klanten te inspireren om hun eigen verhalen te omarmen en uit te drukken door middel van prachtige sieraden.

Ontmoet het brein achter de schitterende creaties bij Fleurtjes. Fleur en haar team heten je van harte welkom in onze wereld van tijdloze elegantie en persoonlijke expressie.